Heeft u binnenkort iets te vieren in kleine kring of in groot verband, laat BrasilMaravilha dan uw muzilkale gastheer zijn en uw feestavond luister en allure geven.

 

 BrasilMaravilha  biedt u de meest gespecialiseerde show van het Carnaval in Rio.  Wij brengen u een selectie van musici en danseressen op een professioneel niveau, die het publiek de echte smaak van de tropische feesten kan laten proeven op het ritme van de Samba, binnen een atmosfeer vol vrolijkheid en kleuren.

 

BrasilMaravilha  bestaat uit geselecteerde danseressen uit het Caraibisch gebied en Brazilie met daarnaast een imponerend slagwerkgroep (Batucada) uit drummers die minstens 10 jaar ervaring hebben.

 

BrasilMaravilha   was al te zien bij Van de Ende Producties op het North Sea Jazz  Festival, in het Theater Carré te Amsterdam, in een televisieshow van Veronica, gepresenteerd door Bart Peters en op diverse feestlocaties in Belgie, Duitsland, Engeland en Luxemburg.Tevens bieden wij ons Bossa-Nova Kwartet aan, om simpelweg naar te luisteren of op te dansen. Voor kleine feesten raden wij u  onze Pocket Show aan.


Uw receptie, party of diner-dansant zal nog meer succes hebben met de muzikale presentatie van 

BrasilMaravilha.  Uw gasten zullen het ongetwijfeld bijzonder waarderen!                                                              

                                                                                                                                                                                   Roberto Chartuni